Het Ontstaan

twee jaar werkzaam bij Hotel Restaurant Aduard

Het verhaal van Iektje.

“In september 2018 ben ik als medewerkster housekeeping in dienst gekomen bij Hotel Restaurant Aduard. Sinds 1 mei van dit jaar werk ik permanent vier dagen in de week. Gedurende mijn werkweek ben ik vooral verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende hotelkamers. Ik vind het ontzettend leuk om tijdens mijn werkzaamheden in contact te zijn met de gasten. Ik heb vaak leuke gesprekjes met hen en ze vertellen me een hoop. Dat vind ik denk ik ook het leukste aan mijn werk. Ook met de mensen met wie ik werk heb ik het heel erg naar mijn zin. Het is fantastisch om met zulke collega’s te mogen samenwerken. Via mijn dochter ben ik bij Hotel Aduard terecht gekomen en daar heb ik zeker geen spijt van”.


vijfenveertig jaar werkzaam bij Hotel Restaurant Aduard

Het verhaal van Minke.

“In 1976 heb ik Hotel Restaurant Aduard samen met mijn man Andries overgenomen van mijn ouders. Ik was daarvoor dus ook al jarenlang bij het bedrijf betrokken. Ik houd echt ontzettend van het horecawerk en ga elke dag met heel veel plezier naar het werk. Elke werkdag is ook een nieuwe uitdaging en ik zie wel wat er komt. Het is ook fantastisch om samen met mijn zoon Jenze te werken. We kijken op verschillende manieren naar bepaalde dingen, waardoor we elkaar goed aanvullen. We zijn een unieke combinatie. Daarnaast geniet ik ontzettend van de gasten die bij ons komen. Ik wil hen het allemaal naar de zin maken.”

 

drieendertig jaar werkzaam bij Hotel Restaurant Aduard

Het verhaal van Helga.

“Al in 1990 ben ik bij Hotel Restaurant Aduard aan het werk. Ik ben afkomstig van Ameland, waar ik ook veel horecawerk heb gedaan. Echter ging ik naar Leeuwarden toe om een hele andere opleiding te doen, namelijk mode. Toen ik klaar was met mijn studie ben ik verhuisd naar Groningen en kwam ik een vacature tegen bij Hotel Aduard. Ondanks dat ik niet de juiste vooropleiding had, leek het me een geweldige kans om bij dit bedrijf aan de slag te gaan. Ik was eerst gastvrouw, maar ben na verloop van tijd ook andere dingen gaan doen. Ik ben eigenlijk zo in de rol van frontoffice medewerkster gerold. In die tijd, nu al zo’n dertig jaar geleden, was Hotel Aduard eigenlijk nog een chauffeurscafé. Het was heel kleinschalig, maar inmiddels is het ontzettend gegroeid. Het is ook heel grappig dat ik de huidige eigenaar, Jenze, groot heb zien worden. De jongen die ik eerst op de arm had, is nu mijn baas.”

 

Wist u dat...

Kwaliteit met liefde en passie.

Wij hebben onze eigen koeien. Wij vinden het belangrijk dat u onze passie en liefde voor de natuur voelt en proeft.

contact
Copyright 2023 / Viralistic Digital Amsterdam / www. vrls.tc
nl_NLDutch

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.