Annulerings voorwaarden

Annulerings voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden hotelkamerreserveringen

Als u uw boeking wilt annuleren dan dient u dit uiterlijk 1 dag voor aankomst doen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 12.00 uur ‘smiddags begint. Voor elke boeking die niet minimaal 1 dag voor aankomst wordt geannuleerd zullen de kosten voor de eerste nacht in rekening worden gebracht. Voor arrangementen & groepsboekingen gelden vaak afwijkende annuleringsvoorwaarden. Vraag aan het hotel voor deze speciale voorwaarden.

 

Annuleringsvoorwaarden hotelkamerreserveringen groepen
Voor het garanderen van de reserveringen, dient er een aanbetaling van 70% van het totaalbedrag te worden voldaan. Dit uiterlijk zes weken voor aankomst.

De gasten kunnen tot 6 weken van te voren kosteloos annuleren. Na deze aanbetaling kan de overige 30% nog kosteloos geannuleerd worden tot 3 weken voor de aankomstdatum. Binnen de 3 weken voor de aankomstdatum kunnen er max. 2 kamers kosteloos geannuleerd worden.

Wij hanteren de algehele voorwaarden van de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Copyright 2023 / Viralistic Digital Amsterdam / www. vrls.tc
nl_NLDutch

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.