Feesten

genieten van een geheel verzorgde dag

Feestlocatie in Groningen

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie die hiervoor geschikt is? Dan bent u bij Hotel Restaurant Aduard aan het juiste adres. Gelegen aan de rand van de stad Groningen met voldoende parkeer- én overnachtingsmogelijkheden, zijn we de ideale locatie voor het geven van een groot feest. Verjaardagsfeest, personeelsfeest of een familiedag? Wat voor reden u ook heeft om een feest te vieren, bij Hotel Restaurant Aduard zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt! 

Feestlocatie voor verschillende doeleinden 

Door onze ruime zalen zijn we de ideale locatie voor elk soort feest.

Zo kunt u bij ons terecht voor het organiseren van een: 

✓ Personeelsfeest 

✓ Nieuwjaarsborrel 

✓ Familiedag 

✓ Verjaardagsfeest 

Trouwfeest 

✓ Vrijgezellenfeest

De verschillende feestzalen 

Of u op zoek bent naar een feestlocatie voor een kleine of grote groep, wij hebben meerdere feestzalen beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen. We hebben drie verschillende feestzalen.

De Weideblik

De Weideblik is een zaal met ruimte voor een feest tot 60 personen.

De Groene weide

De Groene weide is een zaal met ruimte voor een feest tot 80 personen

De Langeweer

De Langeweer is een zaal met ruimte voor een feest tot 70 personen

Bovenstaande zalen zijn ook uit te breiden. Zo is het mogelijk om voor een grote groep gasten de Weidebik en de Groeneweide samen te voegen. Hierdoor is de feestlocatie geschikt voor 200 personen. De Langeweer is uit te breiden met het restaurant. Hierdoor is de feestlocatie geschikt voor 160 personen.

Feest activiteiten 

Wilt u naast het feest ook activiteiten met u gasten ondernemen? Wij denken graag met u mee! Zo hebben wij typische Oud-Hollandse spelletjes die leuk zijn voor jong en oud. Ook kunnen wij helpen met het organiseren een heerlijk ontspannende dag op het water, stadswandeling in Groningen of een museumbezoek.

Op zoek naar teambuildingactiviteiten in Groningen?

Samen met een lokale evenementenpartij stellen we een dag vol teambuildingactiviteiten samen waarmee we een compleet parcours kunnen uitzetten. Zo hebben we voor de sportteams de beschikking over een aantal leuke sportactiviteiten gericht op voetbal zoals een voetbal schietschijf, bubbelvoetbal, Footpool, voetbalsjoelen en nog veel meer activiteiten. Andere activiteiten die leuk zijn in groepsverband zijn escaperoom, Archery Tag en E-chopper tour. Kortom, genoeg mogelijkheden voor een actief feest. 

Feest arrangement en buffet arrangement

Een hapje en drankje mag tijdens het feest uiteraard niet ontbreken. Zo kunnen wij u en uw gezelschap voorzien van koffie of thee met gebak, maar ook van een drankje en een hapje. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met u gezelschap te genieten van een ruim samengesteld buffet. Tijdens de zomermaanden is het mogelijk om gebruik te maken van het barbecue buffet.  

Op zoek naar een feestlocatie in Groningen?
Hotel Restaurant Aduard
 

Laat uw feest organiseren door Hotel Restaurant Aduard! Met jarenlang ervaring weten we als geen ander hoe we een feest organiseren moeten. Het maakt niet uit of je met een groep van 30 of 150 personen bent, wij zorgen ervoor dat jouw feest een onvergetelijke dag wordt. 

 • Ontvangst met mousserende wijn of twee koffie of thee met gebak

 • Onbeperkt drankjes (exclusief buitenlangs gedistilleerd)

 • Een ronde koude hapjes

 • Drie rondes warme hapjes

 • Noten en zoutjes op tafel

 • Na afloop serveren wij een broodje hamburger, een puntzak verse friet, pizzapunt uit onze steenoven of andere hartigheid in overleg

  * Wijnen, bieren, fris, port, sherry, vermouth en binnenlands gedistilleerd een uurtje langer? Dat kan, meerprijs hiervoor is €10.00 per persoon

 

Kosten per persoon: € 42,50

 • 2x koffie/thee met gebak

 • Noten en zoutjes op tafel

 • Een ronde koude hapjes

 • Een ronde warme hapjes

 • Vier consumpties (exclusief buitenlands gedistilleerd)

 • Koffie of thee met bonbons na

Keuze uit:

 • Lunchbuffet excellent

 • 3 gangen keuzemenu

 • Lopend buffet

 • Luxe buffet of aanvullingen tegen meeprijs

Bekijk hier onze buffet arrangementen.

Kosten per persoon: € 50.00
Kinderen t/m 12 jaar: € 22.00

Het is ook mogelijk gebruik te maken van buffet 2 of 3 of het barbecuebuffet tijdens de zomermaanden. Hier wordt een meerprijs voor berekend. De buffetten en het keuzemenu kunt u hier inzien. Kortom, wij denken graag met u mee!

Feest arrangement of feest & buffet arrangement reserveren

Wist u dat...

Kwaliteit met liefde en passie.

Wij hebben onze eigen koeien. Wij vinden het belangrijk dat u onze passie en liefde voor de natuur voelt en proeft.

contact
Copyright 2023 / Viralistic Digital Amsterdam / www. vrls.tc
nl_NLDutch

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.