Hotel Restaurant Aduard

Best Western plus hotel Aduard

HEERLIJK GENIETEN IN GRONINGEN.

Ontspannen, Genieten, samen zijn.

Graag verwelkomen wij u in Best Western Plus Hotel Aduard. Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting op het platteland in Groningen? Of neemt u even een pauze om tot rust te komen? Ons team staat altijd voor u klaar om u de beste ervaring mogelijk te geven. Dompel uzelf onder in ons heerlijke hotel en geniet van onze gepassioneerde koks die u elke dag voorzien van een rijkelijk maal, rechtstreeks van ons eigen land.

ONZE GASTVRIJHEID GAAT BUITEN DE LIJNEN.

Ook dat ene stukje extra vindt u hier.

Naast het standaard verhaal hebben wij nog veel extra’s in de aanbieding om uw ervaring te verrijken. Zo kunt u bij ons terecht voor Arrangementen die u volledig ontzorgen van de organisatie van uw verblijf. Daarnaast heten wij u ook graag een warm welkom voor het organiseren van een babyshower, bruiloft en vele andere mogelijkheden. 

Wist u dat...

Kwaliteit met liefde en passie.

Wij hebben onze eigen koeien. Wij vinden het belangrijk dat u onze passie en liefde voor de natuur voelt en proeft.

contact

Restaurant

We verwelkomen u graag in ons restaurant

Kom ook weer bij ons eten en geniet als vanouds van onze vers bereide gerechten

Ervaringen

Copyright 2023 / Viralistic Digital Amsterdam / www. vrls.tc
nl_NLDutch

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.