• Slider 1


Monniken arrangement


U kunt van het verblijf in Aduard een echt dagje Middeleeuwen maken. U bezoekt niet alleen het kloostermuseum Sint Bernardaushof, maar ook "kerkje Harkema" en een diner bij ons in het hotel. Het monniken arrangement bestaat uit:
  • Rondleiding aan het "kerkje Harkema". Na afloop van de rondleiding krijgt een kop koffie of thee (2x) met appelgebak.
  • Rondleiding in het kloostermuseum "de Bernardushof" te Aduard (korte rondleiding). Wanneer u gebruik wenst te maken van de lange rondleiding, dan is de meerprijs € 2.50 per persoon.
  • Monnikenmenu in ons restaurant. Bekijk hier het historische menu.

  • De kosten voor dit (groeps)arrangement zijn € 29.50 per persoon.
    Heel interessant is verder het maken van een wandeling langs de contouren van het voormalige klooster. Dit kunt u doen door middel van de 3-D app. Langs de contouren van het voormalige klooster is een wandeling uitgezet met zeven kunstwerken. Als u daar uw smartphone of tablet op richt, krijgt u 3D-beelden te zien van het Aduard uit de middeleeuwen. U kunt zelfs virtueel door het klooster heen lopen. Bij de app is gebruikgemaakt van een unieke techniek, die nog niet eerder in Nederland is gebruikt. De app is gratis te downloaden via de app-store van uw mobiele telefoon of tablet. Een zeer bijzondere ervaring!

    Wenst u dit arrangement te reserveren? Neem dan contact op met fam. Ykema, tel: 0594-212541 of 06-41501984
     
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema
Reserverings overzicht