Kerst

Vier kerst bij Hotel Restaurant Aduard

Binnenkort is het alweer zover: Kerst! Wat ons betreft één van de leukste periodes van het jaar. Traditiegetrouw komen mensen tijdens de kerstdagen samen om in elkaars gezelschap te genieten van lekker eten en drinken. Je kunt de kerstdagen thuis doorbrengen, maar je kan er ook voor kiezen om met de kerstdagen uiteten te gaan. Heerlijk, ongedwongen eten en drinken zonder de stressvolle voorbereiding. 

Uiteten met kerst bij Hotel Restaurant Aduard

Tijdens de kerstdagen is ons restaurant in de sfeer van kerst. Uiteraard mag een volledig aangeklede kerstboom daarbij niet ontbreken.  Zo krijgt u bij binnenkomst direct het kerstgevoel.

Omdat bij grote groepen eetwensen nog wel eens verschillend kunnen zijn, serveren wij een overheerlijke kerstbuffet. Een ruim aanbod heerlijke gerechten waar bij elke gang voor iedereen wel iets lekkers tussen zit.  U bent bij ons zowel de 1e als 2e kerstdag welkom tussen 13:00 – 15:00 uur en 15:00 – 18:00 uur.

Beleef gezellige momenten met familie en vrienden onder het genot van lekker eten en drinken bij Hotel Restaurant Aduard. 

Reserveer eenvoudig online of neem bij vragen contact op met ons.

Kerst arrangement

Kom in kerstsfeer bij Hotel Restaurant Aduard

Copyright 2023 / Viralistic Digital Amsterdam / www. vrls.tc
en_USEnglish

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.