• Ontbijt
    Slider 1
  • Slider 1
  • Wij heten u van harte welkom..
    Slider 1

 

Luxe in alle rust

 

Best Western Plus Hotel Aduard heeft een aantal verschillende kamers, variërend in grootte en prijs. De standaard kamers zijn voorzien van een efficiënte douche- en toiletcabine. In de luxe kamers hebt u de beschikking over een ruime badkamer en een grote televisie. En in het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi.
Let op, alle prijzen zijn inclusief ontbijt. En net zoals de lunch en het diner in het restaurant bestaat het uitgebreide ontbijt ook uit eerlijke, verse streekproducten. Geniet ervan!

Voor werk en plezier
Of u nou voor uw werk bij ons logeert of omdat u een gezellig weekendje weg bent, u voelt zich vast welkom in het gemoedelijke hotel. Neem de kinderen gerust mee! Zij vermaken zich prima in de speciaal voor hen ingerichte speelhoek.
Reserveer uw kamer inclusief het ontbijtbuffet via het contactformulier of stuur ons een email op mail@hoteladuard.nl
 
Laadpaal en camperplaatsen
Komt u met uw elektrische auto een bezoek brengen aan ons hotel of restaurant? U heeft de mogelijkheid uw auto gratis op te laden op onze parkeerplaats.
Daarnaast is het mogelijk om met uw camper op onze parkeerplaats te staan. Wij hebben twee plekken. Deze zijn (nog) niet voorzien van stromend water, maar dit is op kort termijn wel beschikbaar. U kunt hier gratis overnachten als u een lunch of diner in ons restaurant gebruikt.

 
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema
Reserverings overzicht