Op 1e en 2e paasdag (21 en 22 april) bent u van harte welkom voor het paasbuffet. U kunt bij ons smullen van een rijkelijk gevuld buffet met streekproducten en vers gebakken vlees van de grill. Onze keuken wordt dagelijks bevoorraad met verse producten uit de regio en ons lams- en rundvlees komt van eigen boerderij. De aardappelen komen van boer Menco van Zwol uit Spijk, waar wij verse friet en gebakken aardappelen van maken. Ook voor de huzaren salade wordt deze aardappel gebruikt.

Onze melkveeboerderij in Friesland levert verse melk waar de kok roomijs van maakt met verse producten zoals aardbeien, vanille, chocolade en limoncello. Van boer tot bord weten wij waar onze producten vandaan komen.

Tevens bent u de hele dag welkom voor lunch en diner en kunt genieten van het prachtige uitzicht op het zonneterras aan de achterzijde van ons bedrijf.


Expositie Antoinet Burgler

De paasversiering in het restaurant en in de zalen wordt verzorgd door Antoinet Burgler uit Noordhorn, waar ook haar prachtige natuurlijke schilderijen te bewonderen zijn . Antoinet schildert vergezichten uit ons gebied en portretten.

Voor de kinderen is er een speelhoek binnen en een trampoline en klimrek buiten. Tijdens de paasdagen kunnen de kinderen eieren schilderen bij ons in het restaurant.
Voor het buffet is reserveren noodzakelijk. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur aan tafel om gebruik te maken van het buffet. Wenst u a la carte te dineren in ons restaurant? Dan bent u van 11.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom.  

 

Prijzen van het buffet

De prijs van het buffet is €29,00 euro voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar €14,00. Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis mee-eten.
 

Voorgerechten

Carpaccio van gerookte entrecote (eigen boerderij) met Parmazaanse kaas en pijnboompitten.
Salade van geitenkaas (van de Molkerij) met pesto, suikerpinda’s en honing (vegetarisch)
Uitgebreid saladebuffet met diverse soorten rauwkost van het seizoen

***

Soepen

Groene aspergesoep (vegetarisch)
Groninger mosterdsoep met spekjes

***

Van de grill

Lamssteak van eigen boerderij Biefstuk van eigen boerderij
Black tiger garnalen
Knoflookmayonaise, barbecuesaus en chilisaus


***

Hoofdgerechten

Aduarder stoofpot van eigen boerderij volgens geheim recept van de chef
Runder gehaktballetjes van eigen boerderij in jus
Scharrelkipsaté met pindasaus
Noordzee kabeljauw met mosterdsoep
Kinderbuffet met knakworsten, frikandellen, hamburgers en appelmoes
Frietjes van aardappelen uit Spijk
Gebakken aardappelen uit Spijk
Vegetarische nasi
Verse groenten uit de streek
Mayonaise

***

Nagerechten

Vers fruit van het seizoen
Paasei praliné ijs*
Vanilleroomijs*
Zoete appeltjesijs*
Geslagen room
Rote grütze
Huisgemaakte crème caramel
Gieser wildeman stoofperen (uit Kommerzijl)
Pure chocolademousse met noten crumble
Koffie met paaslekkernijen

*Huisgemaakt ijs van verse melk van eigen boerderij

Buffet vanaf 17.00 uur
Volwassenen € 29.00
Kinderen tot 12 jaar € 14.00


© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema




Reserverings overzicht