• Onbezorgd genieten
    Slider 1


Nederlandse Coeliaki Vereniging


Met trots kunnen wij zeggen dat wij lid zijn van de hotel alliantie. Het is mogelijk dat u geheel onbezorgd bij ons in het hotel en restaurant kunt genieten van een goed verblijf en heerlijk ontbijt, lunch of diner. Van boer tot bord weten wij waar onze producten vandaan komen.

Sinds 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Coeliaki Vereniging, wat betreft het samenstellen van georganiseerde groepsreizen. Een leuk experiment voor beide partijen. Ook dit jaar staan er weer 4 weekenden gepland waar de leden van NCV zich nog voor kunnen aanmelden via www.glutenvrij.nl. Dit jaar hebben wij het volgende arrangement samengesteld:
* Ontvangst met koffie/thee en een Glutenvrije traktatie
* 3 overnachtingen in een Luxe kamer met uitzicht op de landerijen
* Elke morgen een Glutenvrij ontbijtbuffet
* Bezoek aan het eiland Schiermonnikoog om heerlijk te wandelen en te fietsen en te genieten van een picknick in de duinen
* Met de bus naar de stad Groningen voor een rondvaart door deze prachtige stad
* Elke avond een Glutenvrij buffet
* In de avond is het mogelijk om onder het genot van Glutenvrije hapjes te genieten van Oud Hollandse spellen (in een nieuw jasje)
* Als afsluiter wordt er een muzikale avond georganiseerd op zondagavond

Vanzelfsprekend kan er ook glutenvrij besteld worden. De volgende weekenden staan gepland:
* 19-22 april 2019
* 3-6 mei 2019
* 17-20 mei 2019
* 14-17 juni 2019
* 5-8 juli 2019

Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons restaurant voor de lunch of het diner. Wanneer u bij het reserveren aangeeft dat u glutenvrij wenst te lunchen of dineren, houden wij daar rekening mee.
 
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema
Reserverings overzicht