• Slider 1

Kerstbuffet 2018 (Klik hier)
Reserveren (Klik hier)


Na een prachtige nazomer worden de dagen weer korter en leven wij langzaam toe naar dé tijd van het gezellig samenzijn, de kerst!
 
Wat kunt u van ons verwachten…
Vers bereid, producten uit de regio en vlees van eigen boerderij, dat is waar wij elke dag voor staan. Dit jaar willen wij deze passie nog meer met u delen door een lifecooking gedeelte binnen ons buffet aan te bieden. Een echte aanrader: alles klaar terwijl u wacht én kijkt!
 
De voorgerechten variëren van verse salades en ossenhaascarpaccio tot diverse huisgemaakte soepen. De hoofdgerechten bestaan uit een combinatie van verrassende en traditionele vlees- en visgerechten. Van een heerlijk hazenpeper “du chef” tot een pittige lamsshoarma van eigen boerderij, alles bereid in eigen keuken! Voor de kleinsten is er een heerlijke appelcompote van Elsar appelen, verse friet van Agria aardappelen uit Spijk en heerlijke poffertjes. Uiteraard wordt het buffet afgesloten met een waanzinnig dessertbuffet. Huigemaakte tiramisu, diverse kaassoorten, panna cotta van Baileys en chocolademousse, zomaar even een kleine greep uit een indrukwekkend dessert assortiment.
 
Het kerstbuffet start om 13:00 uur. Daarna is het mogelijk om tot 19:00 uur aan tafel te gaan. Van 13:00-20:00 uur zorgen wij voor begeleiding in de kinderhoek, zodat u in alle rust kunt genieten van het buffet. Het reserveren van een tafel is noodzakelijk. Reserveer daarom telefonisch op 050-4031400 of mail@hoteladuard.nl
 
Tarieven met aankomst tussen 13.00 uur en 15.00 uur
  • Volwassenen                  € 32,00
  • Kinderen t/m 12 jaar     € 13,00
 
Tarieven met aankomst na 15.00 uur
  • Volwassenen                  € 38,00
  • Kinderen t/m 12 jaar     € 15,00
Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis.

Wij verwelkomen u graag op eerste of tweede kerstdag in ons hotel en restaurant!
 
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema
Reserverings overzicht