• Slider 1



3-gangen buffet

Twee soorten soep naar keuze met diverse EBA stokborden, kruidenboter en tapenade

***

Sate van kippendij met pindasaus
Huisgemarineerde spareribs van de chef
Aduarder runderstoofschotel van eigen boerderij (geheim recept van de chef)
Gehaktballetjes van eigen boerderij in vleesjus
Verse kabeljauwfilet (Noordzee) met citroenbotersaus
Lamsstoofpot van eigen boerderij bereid met Knols koek en Maallust bier
Vegetarische nasi
Garnituren

***

Gemengd vers fruit
Drie soorten huisgemaakt roomijs van eigen boerderij en slagroom
Creme karamel
Huisgemaakte creaties van de chef
Gieser Wildeman stoofperen uit Kommerzijl
Chocolade- en karamelsaus
Huisgemaakte vruchtencoulis
Dessertkoekjes

€ 26.00 per persoon
(vanaf 15 personen)
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema




Reserverings overzicht