• Slider 1



3-gangen buffet

Twee soorten soep naar keuze met diverse EBA stokborden, kruidenboter, tapenade en pesto

***

Sate van kippendij met pindasaus
Aduarder runderstoofschotel van eigen boerderij (geheim recept van de chef)
Gehaktballetjes van eigen boerderij in zoetzure saus
Gemarineerde varkenshaasmedaillons met champignon-roomsaus
Vegetarische nasi
Garnituren

***

Gemengd vers fruit
Drie soorten huisgemaakt roomijs van eigen boerderij en verse geslagen room
Huisgemaakte creme karamel
Pure chocolade mousse volgens recept van de chef
Huisgemaakte creaties van de chef
Gieser Wildeman stoofperen uit Kommerzijl
Chocolade- en karamelsaus
Vruchtencoulis en oublierolletjes
dessertkoekjes en stroopwafeltjes

€ 24.00 per persoon
(vanaf 15 personen)

 
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema




Reserverings overzicht