• Slider 1


Bruiloften


Trouwen, de mooiste dag van uw leven! Daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij. Wat dacht u van een geweldig trouwfeest in een prachtige rustige en groene omgeving, net buiten de stad Groningen…
Wij beschikken over een schitterende ruimte die uitermate geschikt is voor een uitbundig feest tot 300 personen.

Bij Hotel Restaurant Aduard is trouwen een feest in een sfeervolle, maar huiselijk ambiance midden in de natuur tussen de Groningse landerijen. Wij bezitten over een prachtige ruimte die uitermate geschikt is voor een uitbundig feest of juist een intiem diner. Aansluitend kunt u heerlijk van de ondergaande zon genieten op het aangrenzende terras, aangekleed met fakkels en vuurkorven als u dat wenst. Na afloop kunnen bruidspaar en gasten overnachten in ons hotel. De volgende ochtend serveren wij voor iedereen die is blijven slapen een uitgebreid ontbijtbuffet. De perfecte afronding van een onvergetelijk feest!


Feestavondarrangement

Wanneer alle genodigden voor de feestavond arriveren mag het feest los gaan en wilt u onbezorgd van deze avond kunnen genieten. Onze gastheren- en vrouwen doen hun uiterste best om deze avond geheel naar uw wensen te laten verlopen!

Wij bieden o.a. het feestavondarrangement aan voor € 25,00 per persoon:

  • Ontvangst met prosecco of twee koffie of thee met gebak

  • Consumpties (exclusief buitenlands gedistilleerd)

  • Minisnacks en van Dobben bitterballen

  • Koud garnituur van streekproducten

  • Noten en zoutjes op tafel

  • Na afloop serveren wij koffie met belegde broodjes, hotdog, hamburger of een puntzak met friet

Dit arrangement loopt van 20.00 – 00.30 uur of 20.30 – 01.00 uur. Wenst u langer door te gaan? Dat kan natuurlijk. De dranken die dan nog worden geschonken, worden berekend op basis van nacalculatie.

Het geven van een bruiloftsfeest is zeer persoonlijk en daarom maken wij graag een advies op maat. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak en wij ontvangen u graag met een kop koffie om vervolgens u een rondleiding door het bedrijf te geven en uw wensen te bespreken.

 

Bruidssuite-arrangement

Nagenieten van uw trouwdag? Heerlijk ontspannen in de whirpool met een fles bubbels en 's ochtends een ontbijt op bed?
Reserveer dan het bruidssuite-arrangement voor € 150.00!
 

© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema
Reserverings overzicht