• Slider 1

 

'T Restaurant


Van boer tot bord weten wij waar onze producten vandaan komen. We werken samen met diverse telers, kwekers en fokkers uit het Westerkwartier die hun groenten, fruit en vlees tot in de keuken afleveren. Streekgebonden betekent dat we afhankelijk zijn van wat het land ons per seizoen geeft… En dat zorgt voor variatie op de kaart. In het voorjaar serveren we asperges, in de herfst wild en in de winter stoof- en stamppot. Gevarieerde en uiteenlopende salades staan het hele jaar door op het menu.

Elk seizoen is uniek en dat vindt u terug in de veelzijdigheid die de lunch- en dinerkaart van 'T Restaurant te bieden heeft. Het gebruik van seizoens- en streekgebonden producten staan hoog in het vaandel. Door deze bijzondere producten te combineren met het rund- en lamsvlees van eigen boerderij, zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan ons restaurant tot een ware smaakbeleving zal zijn.

Hotelbar
Het hotel beschikt tevens over een gezellige hotelbar. Geniet samen met uw gezelschap van een heerlijk drankje of vraag naar een heerlijke cocktail, speciaal op maat gemaakt naar uw wens. Wenst u liever buiten te borrelen of te dineren? Neem dan plaats op ons zonsovergoten terras en geniet van het prachtige weidse uitzicht.

 
© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema
Reserverings overzicht