• Slider 1
  • Slider 1


4-gangen
Weekmenu

 

Week 33
 

Bloemkool soep
met groene asperges

***

Keuze uit ons saladebuffet

***
Runderburger van eigen boerderij
met stroganoff
of

Kabeljauwfilet
met tomaat-basilicum saus
of

Lamskebab van eigen boerderij
met paprika, ui en Griekse tzatziki
 

Uw hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groente en u heeft de keuze uit;
huisgemaakte friet en gebakken aardappelen van Agria's uit Spijk, rijst of aardappelpuree

***

Huisgemaakte tiramisu
van aardbei en slagroom


€ 22.00 per persoon

Op vrijdag, zaterdag en zondag krijgt u een vijfde gang van ons.
De vijfde gang van deze week bestaat uit;

Tonijnsalade
met een saus van wakame











 

© Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp | Foto's door Erik Gietema




Reserverings overzicht